Norskprøven A1/A2

Hva ser du på bildet?


A1

På bildet ser jeg to jenter. De er venner. Det er sommer og nå er de i parken. De har det fint. De har med seg mat og drikke. Nå ser de på mobilen og smiler. Jeg tror de ser på bilder. Eller leser meldinger. Jeg synes at jentene er veldig søte. De har på seg bluser og olabukser.A2

På bildet ser jeg to jenter som er venner. De sitter på gresset i parken og har piknik. Jentene ser på mobilen, smiler og ler. Det er sommer og de har på seg bluser og olabukser.


Når jeg ser på bildet tenker jeg på bestevenninna mi. Hun heter Noor og vi har kjent hverandre siden vi var små. Vi ble venner i første klasse på skolen. Noor er veldig snill. Hun hjelper alle som spør og trenger det. Jeg kan snakke med Noor om alt. Nå bor jeg i Norge og Noor bor i Jordan. Vi snakker sammen på Skype og WhatsApp nesten hver dag. Jeg har ikke så mange venner i Norge. Derfor er Noor ekstra viktig for meg.696 views0 comments

Recent Posts

See All