Norskprøven A1/A2

Hva ser du på bildet?


A1

På bildet ser jeg ei mor og to jenter. De går i en liten, gammel by. Det er mange butikker der. I butikkene selger de bilder, vesker og skjerf. Det er sommer fordi mora har på seg t-skjorte og shorts. Det er fint vær og sola skinner på husene. Jeg tror de er på ferie. Jeg tror de bader, spiser is og slapper av. Nå er de i byen og ser på klær og fine ting.


A2

På bildet ser jeg ei mor og hennes to døtre. De har på seg sommerklær som shorts, t-skjorte og sandaler. Jeg tror de er på sommerferie i Sør-Europa eller Nord-Afrika. De går rundt i små, gamle gater og ser i butikker. Sola skinner på husene, men på gata er det skygge. I byen kan de kjøpe skjerf, vesker, smykker og malerier. Det er ganske mange mennesker der. Bak byen ligger det høye fjell med grønne trær.


Når jeg ser bildet, tenker jeg på min første sommerferie i Hellas. Jeg var fem år da vi reiste til utlandet for første gang. Det var to deilige uker med sol og varme. Jeg badet i Middelhavet og leste bøker på stranda. Jeg husker veldig godt at brødrene mine og jeg spiste is og melon hver dag. Jeg vil gjerne reise tilbake til Hellas.

1,175 views0 comments

Recent Posts

See All