Norskprøven A1/A2

Updated: Aug 31, 2020

Hva ser du på bildet?


A1

På bildet ser jeg fem venner. De er på stranda. Det er sommer og sola skinner. De soler seg og bader. De ser glade ut. Jentene har på seg bikini og guttene har på seg badeshorts. Jeg tror de er på ferie.


I sommer skal jeg reise til Lofoten. Jeg skal ikke bade og sole meg, men fiske. I Nord-Norge skinner sola om dagen og natta. Det synes jeg er fantastisk og eksotisk.

A2

På bildet ser jeg fem glade ungdommer som tar en selfie. De er på stranda og sola skinner. Jeg tror de er på sydenferie. Det ser veldig deilig ut med lang strand og blått hav. Jeg blir litt misunnelig når jeg ser dette bildet. De smiler og tuller mens jeg sitter på kontoret i Bergen og ser på regnet. Det er ikke en god følelse.


I sommer må jeg dra på ferie i Norge. Det er pandemi og jeg kan ikke reise til hjemlandet mitt. Det pleier jeg alltid å gjøre. I år blir det tur til Sørlandet. Jeg skal bli med to venner på hyttetur til Blindleia. De sier det er veldig fint der, men jeg er usikker. Vi skal slappe av, lese bøker, fiske og spise reker. Jeg har aldri vært på hyttetur før, så jeg gleder og gruer meg. Jeg håper vi får fint vær.


815 views0 comments