• Sissel Ofstad

Norskprøven A1/A2

Hva ser du på bildet?

A1

Dette er et bibliotek. Det er fint og gammelt. Jeg ser mange bokhyller, bøker og personer. De leser bøker.


Jeg bruker biblioteket på mandager fordi jeg går på språkkafé. Der lærer jeg norsk. Vi snakker om været, Norge, jobb og filmer. Jeg liker biblioteket fordi det er gratis. Jeg kan lese aviser og bøker. Jeg kan også bruke internett gratis.


A2

På bildet ser jeg et fint og gammelt bibliotek. Bøkene står i brune bokhyller og det er veldig høyt under taket. Ved bordene sitter det ganske mange som leser og studerer.


Jeg går ofte på biblioteket med barna mine fordi de liker å lese bøker. Dattera mi pleier å låne bøker om dyr. Sønnen min liker å lese om sport. Jeg låner ikke så ofte bøker på biblioteket, men jeg går på språkkafé på torsdager. Det er veldig populært, så jeg må komme tidlig.


Det er ikke så mye å gjøre hvor vi bor. Derfor er biblioteket viktig for oss. Nå stenger biblioteket klokka seks. Det er litt tidlig synes jeg.

1,383 views0 comments

Recent Posts

See All
Les norsk

Velkommen til LES NORSK.

Her finner du enkle tekster for deg som lærer norsk.

God lesing!

© 2019  Les norsk! Laget med Wix.com

Ta kontakt 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now