Norskprøven A1/A2

Hva ser du på bildet?


A1

På bildet ser jeg to personer. De går på ski i skogen. Det er vinter og sola skinner. Jeg tenker på Norge når jeg ser bildet.


Jeg kan ikke gå på ski. Kona mi vil veldig gjerne lære å gå på ski. Det ser vanskelig ut. I helgen skal jeg på skikurs. Vi låner ski på biblioteket. Det er gratis, men skikurset koster mange penger. Jeg er litt redd.


A2

På bildet ser jeg to personer som går på ski i skogen. Det er vinter og sola skinner. Jeg tror bildet er tatt i Norge eller i Sverige. Personene har topp utstyr.


Jeg lærte å gå på ski for to år siden. Kollegene mine snakket mye om ski og hvor gøy det var. Derfor meldte jeg meg på skikurs. Det er veldig vanlig å gå på skikurs for barn og voksne i Norge. Alle kan låne ski, støvler og staver på biblioteket eller hos Kirkens Bymisjon. I starten var det veldig vanskelig. Jeg falt ofte og følte meg dum. Etter ca sju ganger gikk det bedre. Nå synes jeg også at det er kult å gå på ski.


634 views0 comments

Recent Posts

See All