Norskprøven A1/A2

Hva ser du på bildet?


A1

På bildet ser jeg fem damer. De jobber. Nå har de møte. De snakker sammen om jobben eller et prosjekt. De har et fint kontor. På veggen henger en stor TV. På bordet ligger det bøker. Damene har også laptoper.


Jeg vil gjerne jobbe på kontor i Norge. I Romania var jeg kontorsjef. Nå jobber jeg på bakeri.


A2

På bildet ser jeg fem flinke damer. De jobber på kontor og sitter i et møte. Der diskuterer de jobben eller et viktig prosjekt. Møterommet er ganske lite, men fint. På veggen henger det en stor TV. Under ligger det teknisk utstyr. Det står også penner i en boks. På bordet ligger notatblokkene til damene. De har også med seg laptoper.


Jeg savner min gamle jobb i Romania. Der var jeg kontorsjef. Hver morgen sminket jeg meg fint, tok på meg skjørt og bluse og kjørte til sentrum. Nå jobber jeg på bakeri. Det er greit, men jeg ønsker meg ny jobb. Derfor lærer jeg norsk. På norskkurset har jeg en venn. Hun heter Sandra og kommer fra Belgia. Vi har snakket om å starte et firma sammen.


Vokabular615 views0 comments