Norskprøven A1/A2

Hva ser du på bildet?


A1

På bildet ser jeg en fotball og fem gutter. De spiller fotball. Fire gutter har på seg gule t-skjorter. En gutt har på seg hvit t-skjorte. De spiller fotballkamp. Folk ser på dem.


Jeg spilte fotball etter skolen. Vi spilte fotball fra klokka fem til sju. Nå ser jeg fotball på TV. Jeg liker Ajax og Besiktas.


A2

På bildet ser jeg en fotballkamp. To fotballspillere løper mot fotballen. De er ikke på samme lag fordi de har forskjellige farger på t-skjortene sine. Jeg tror det hvite laget prøver å skåre mål. På tribunen sitter foreldre og venner. De ser på kampen. Nå er det spennende. Hvem vinner?


Fotball er en populær sport og mange spiller fotball som barn. For å spille fotball trenger vi en ball og to mål. Vi kan spille fotball i hagen eller i parken. Det er mange idrettslag som har fotballtrening for barn i Norge. Hvert år er det en stor fotballturnering i Oslo. Den heter Norway Cup. Barn og ungdommer fra hele verden reiser til Ekebergsletta for å spille fotballkamper der.


Jeg elsker å se sønnen min spille fotball. Han er veldig flink og trener nesten hver dag. Jeg tror han drømmer om å bli som Messi. Det synes jeg er bra fordi Messi tjener mange millioner i året.

1,055 views0 comments

Recent Posts

See All