Norskprøven A1/A2

Hva ser du på bildet?


A1

På bildet ser jeg fire menn. De spiller basketball. Det er sommer og sola skinner. De har på seg shorts. Jeg kan se ei strand og blått hav.


Jeg liker å spille basket med vennene mine. Vi spiller to ganger i uka. På tirsdager starter vi på treninga klokka seks. Vi slutter klokka halv åtte. På torsdager trener vi fra sju til ni. I helgene spiller vi kamp.


A2

På bildet ser jeg fire menn som spiller basketball. De prøver å skåre mål. Det er sommer og sola skinner. Basketbanen ligger ved stranda. I bakgrunnen kan jeg se ei strand, blått hav og grønne åser.


Jeg har spilt basket siden jeg var ti år gammel. Basket er en veldig populær sport i hjemlandet mitt Litauen. Vi har mange gode lag og gjør det bra i OL. Her i Norge spiller jeg basket nesten hver dag. Jeg trener med laget mitt etter jobben. I fjor begynte jeg også å trene gutter 12 år. Det er interessant og morsomt å se hvor flinke barna blir.

818 views0 comments

Recent Posts

See All