• Sissel Ofstad

Norskprøven A1/A2

Hva ser du på bildet?


A1

På bildet ser jeg fire menn. De spiller basketball. Det er sommer og sola skinner. De har på seg shorts. Jeg kan se ei strand og blått hav.


Jeg liker å spille basket med vennene mine. Vi spiller to ganger i uka. På tirsdager starter vi på treninga klokka seks. Vi slutter klokka halv åtte. På torsdager trener vi fra sju til ni. I helgene spiller vi kamp.


A2

På bildet ser jeg fire menn som spiller basketball. De prøver å skåre mål. Det er sommer og sola skinner. Basketbanen ligger ved stranda. I bakgrunnen kan jeg se ei strand, blått hav og grønne åser.


Jeg har spilt basket siden jeg var ti år gammel. Basket er en veldig populær sport i hjemlandet mitt Litauen. Vi har mange gode lag og gjør det bra i OL. Her i Norge spiller jeg basket nesten hver dag. Jeg trener med laget mitt etter jobben. I fjor begynte jeg også å trene gutter 12 år. Det er interessant og morsomt å se hvor flinke barna blir.

625 views0 comments

Recent Posts

See All
Les norsk

Velkommen til LES NORSK.

Her finner du enkle tekster for deg som lærer norsk.

God lesing!

© 2019  Les norsk! Laget med Wix.com

Ta kontakt 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now