Høst A2

Updated: Sep 26

Hva gjør vi om høsten?

Hva gjør vi inne om høsten?

Hva gjør vi ute om høsten?

Hva skjer i naturen om høsten?


Om høsten liker jeg å være inne. Jeg leser bøker eller ser på filmer. Ofte spiser jeg godteri eller drikker varm kakao. Jeg synes at det er viktig å kose seg inne om høsten. Vi tenner ofte stearinlys og i peisen. Det er koselig.


Om høsten liker jeg å gå på tur i skogen. Jeg plukker sopp og bær. Når jeg kommer hjem, lager jeg syltetøy av bærene. Barna mine elsker blåbærsyltetøy.


Det regner mye om høsten. Det blåser også. Jeg må ta på meg regntøy. I veska har jeg alltid en paraply. Det blir fort mørkt om kvelden. Det er viktig å bruke refleks om høsten og vinteren.Om høsten skifter bladene på trærne farge. De blir gule, grønne, brune og røde. Til slutt faller bladene av trærne. Når bladene ligger på bakken, kaller vi det løv.Se på bildene og snakk om høsten eller skriv.


Hva liker du å gjøre om høsten? Hvorfor?

Hvordan vet du at det er høst?

Hvordan er høsten i Norge og hvordan er høsten i hjemlandet ditt? Hva er likt og hva er forskjellig?
1,061 views0 comments

Recent Posts

See All