• Sissel Ofstad

EN HOBBY - STRIKKING (A2)


Om høsten liker jeg å strikke. På fritida mi strikker jeg raggsokker. I høst skal jeg strikke raggsokker til alle i familien. Det blir julegavene i år. For å strikke trenger jeg strikkepinner, garn og oppskrift. Jeg lærer å strikke ved å se på YouTube. Å strikke er hobbyen min. Jeg er ikke så flink til å strikke, men jeg blir flinkere.


Å strikke, sy, brodere og hekle kaller vi for håndarbeid. Vi arbeider med hånda/hendene.

Jeg må følge oppskrifter fordi jeg ikke hvordan og hva jeg skal gjøre. En oppskrift sier hvordan og hva du skal gjøre. Vi har matoppskrifter, strikkeoppskrifter.

En raggsokk er en tykk sokk vi bruker over tynne sokker. Er det kaldt, bruker vi raggsokker inne og i vintersko.

Det er ganske populært å strikke i Norge.

160 views0 comments

Recent Posts

See All